INDIVIDUEEL TRAJECT

Met een intensief individueel programma begeleid ik gerenommeerde artsen naar medisch ondernemerschap.
Smart skills op maat!

Een-op-een bouwen aan medisch leiderschap

Werken als arts is fantastisch, maar ook enorm veelzijdig. De persoonlijke begeleiding die ik aanbied, speelt daar naadloos op in. Aan de hand van een vertrouwd framework (van fysiologie bestuderen tot preventie realiseren) help ik je skillset als medisch directeur, diensthoofd of arts aanvullen met een flinke dosis smart skills. Geen coaching, wel intensieve individuele workshops gericht op menselijk medisch ondernemerschap.

Persoonlijke begeleiding in een notendop

  • Een uitgebreide kennismaking om te ontdekken of we een match zijn.
  • Een assessment (Management Drives) om inzicht te krijgen in je persoonlijke drijfveren.
    Tip: deze persoonlijkheidstest kan ook uitgevoerd worden bij collega’s waarmee je nauw samenwerkt.
  • Herkenbare casussen, verhelderende inzichten en praktisch toepasbare tips die je gedurende je verdere carrière dagelijks kunt benutten.
  • 8 individuele sessies die we inplannen volgens een frequentie die werkt voor jou (gemiddeld om de 2 à 3 weken). De eerste sessie gebeurt offline, de vervolgsessies zijn online. Onder meer zelf-, time- en conflictmanagement komen uitvoerig aan bod.
  • Met KMO-portefeuille: 1932 euro (excl. BTW) + subsidie door de Vlaamse overheid 828 euro.
  • 2.760 euro excl. btw
    Tip: je hebt steeds de mogelijkheid om losse bijkomende afspraken te boeken, bijvoorbeeld naar aanleiding van een conferentie, benoeming of conflict.

Teken in op persoonlijke begeleiding

Wie kan bij BDapper terecht?


BDapper informeert, inspireert en begeleidt medisch directeurs, medische organisaties, diensthoofden, artsen en arts-specialisten. Een-op-een of in groep leer ik smart skills te traceren en intensiveren. BDapper is erkend dienstverlener voor de KMO-portefeuille.

Training & development for medical professionals only.